Porselen tamiri işlemleri daha sık görülmektedir. Parçası kopmuş bir porselen restorasyonu değiştirmek yerine tamir etmek mali açıdan daha avantajlı ve daha az invazivdir.
Porcelain Repair Kit kompozit ile porselen, porselen ile metal ve porselen ile porselen tamirlerinde kullanılmak üzere gerekli tüm ürünleri ve uçları içerir.
EtchArrest ve OpalDam tamir edilecek yüzeyleri ayırır ve Porcelain Etch, Silane ve PQ1 bunları adeziv bonding için hazırlar. PermaFlo Dentin Opaquer maskeleme rezini varsa açığa çıkmış metali örtmek için kullanılır. Sonra tamir işlemi için bir kompozit (örn. Amelogen Plus) kullanılır.
EtchArrest ve OpalDam tamir edilecek yüzeyleri ayırır ve Porcelain Etch, Silane, ve PQ1 bunları adeziv bonding için hazırlar. PermaFlo Dentin Opaquer maskeleme rezini varsa açığa çıkmış metali örtmek için kullanılır. Sonra tamir işlemi için bir kompozit (örn. Amelogen Plus) kullanılır.
Tüm gerekli prekompozit yerleştirme materyallerini içerir
Karıştırmadan hızlı, kolay tamirler
Paket İçeriği;
1 x 1,2 ml (2,30 g) PermaFlo Dentin Opaquer şırınga
1 x 1,2 ml (1,39 g) EtchArrest şırınga
1 x 1,2 ml (1,34 g) OpalDam şırınga
1 x 1,2 ml (1,24 g) Peak Universal Bond şırınga
1 x 1,2 ml (1,33 g) Porcelain Etch şırınga
1 x 1,2 ml (0,96 g) Ultradent Silane şırınga
20 x Black Mini Brush Tip
20 x Black Micro Tip
20 x Micro 20 ga Tip
20 x Inspiral Brush Tip
Diğer Özellikler |
Stok Kodu | UD.1108 |
Marka | Ultradent |
Stok Durumu | Var |